beter vindbaar zijn dan je concurrent

Zoekmachine optimalisatie, oftewel ‘search engine optimization’ (SEO) is essentieel voor uw website. Een mooie site is natuurlijk een prachtige basis. Maar uw klanten moeten u natuurlijk wel kunnen vinden. Daarom is het belangrijk uw doelgroepen goed te definiëren en na te denken over wat zij belangrijk vinden. Zo bereikt u het juiste publiek, en dat is vlot zakendoen!

Online vindbaarheid

We gaan met u in gesprek over de doelen van uw website. Wilt u vooral informatie geven of zet u in op (nog meer) interactie met uw opdrachtgevers of patiënten? Er zijn tal van mogelijkheden en uitgangspunten.

Keyword onderzoek

Op welke woorden wilt u gevonden worden? En welke termen passen juist niet bij u? Op basis van wat voor u belangrijk is, doen wij een uitgebreid keywordonderzoek. Na overleg met u, gaat onze tekstschrijver hiermee aan de slag. Zo combineren we de ‘best of both worlds’. Het resultaat is een professionele website die goed gevonden wordt. Met een perfect matchende huisstijl, tekst en fotografie.

Waarom SEO?

We zeiden het al: met SEO wordt uw site beter gevonden. We adviseren u graag over de juiste zoektermen. Zo komt uw organisatie precies daar in beeld waar u wilt zijn: bij uw (potentiële) klanten of patiënten!

Wij werken met passie voor o.a.

Meer informatie?