Ons kantoor is gesloten van woensdag 14 juli 2021 t/m vrijdag 6 augustus 2021

Zorg voor duidelijke communicatie met uw patiënten en klanten

Wat zeggen klanten over Webova Nederland

Benieuwd naar de meningen van onze klanten?

Mondzorgcentrum Wiranto & Go Almelo

Mondzorgcentrum Wiranto & Go werkt tot volle tevredenheid sinds enkele jaren samen met Webova. Het contact is prettig en persoonlijk en de lijntjes zijn zeer korte. Zij nemen de moeite de praktijk te leren kennen alvorens zij starten met het bouwen van een website. Onze website is echt een visitekaartje geworden.

Tevens maken wij gebruik van een info scherm in de wachtruimte. Niet alleen wij als praktijkhouder maar ook onze patiënten zijn blij met de informatie op het scherm. Ook onze patiënten zijn  op deze manier altijd geïnformeerd over de laatste nieuwtjes.

Onlangs zijn we gestart bij de mondhygiënistes met de ingebruikname van Dental Instruct. Het is voor de behandelaar prettig om te laten zien aan de patiënt hoe, waarom en waarvoor een bepaalde behandeling wordt toegepast. Ook de patiënt weet nu beter waar hij/zij aan toe is. Bovendien ontvangt men per mail nogmaals de uitleg. Uit ervaring weten we dat patiënten zenuwachtig zijn in de behandelkamers en thuis gekomen zijn ze vergeten hoe het ook alweer zat?

Tandheelkunde Hattem

Een aantal jaren geleden zijn wij bij Webova terecht gekomen voor zowel onze website als onze wachtkamer TV. Wij zijn uitermate tevreden over hun diensten. De service is heel snel, ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Dit gecombineerd met hun kundigheid wat betreft het bouwen en onderhouden van de website kunnen wij Webova zeker aanraden.

Wij maken gebruik van de wachtkamer TV waarop we mededelingen vermelden over praktijkzaken. Tevens worden er allerlei filmpjes en informatieve zaken getoond.  Patiënten reageren erg enthousiast! Via control screen kun je op een hele makkelijke manier zelf aanpassingen uitvoeren. De dienstverlening omtrent de wachtkamer tv is ook snel en accuraat.

Denken goed mee met het ontwerp van de website en komen met leuke ideeën.

Ook na oplevering van de website altijd goed telefonisch bereikbaar voor vragen en oplossingen.

 Zorggoed De Zegger B.V. neemt al een aantal jaren de diensten van Webova af voor het ontwerp, inrichting en onderhoud van onze website. 

De samenwerking, bereikbaarheid en de korte lijnen zijn goed en worden als zeer professioneel ervaren. Tijdens de opbouw en/of wijzigingen, ontvangen we altijd een terugkoppeling ter goedkeuring. 

Zichtbaar en hoger in google?

Meer bezoekers naar je website krijgen en hoger in Google komen? Ons team staat voor je klaar om de online vindbaarheid te verbeteren.