Uw domein. Dat moet veilig zijn.

Domeinbeheer

Veel mensen denken dat een domeinnaam puur een registratie is, het claimen van een naam. Maar wat veel mensen niet weten is dat uw domeinnaam heilig is. Hier zit namelijk essentiële zaken zoals uw e-mail en website aan gekoppeld en soms veel meer (onmisbare) online diensten. 

Regelmatig komt het voor dat een domeinnaam wordt ondergebracht bij een (grote) partij, waarbij u uw eigen inlog account heeft met een online omgeving om uw domeinnaam te (laten) beheren.

Vaak hebben IT bedrijven (o.a. webbouwers of e-mail specialisten) hier toegang tot nodig om zaken aan te organiseren en in te stellen. Echter wordt er vaak vergeten om deze account gegevens te wijzigingen. Bijvoorbeeld als u overstapt naar een andere partij. 

Wanneer dit niet actief wordt geregeld kan het voorkomen dat men zaken kan wijzigen zoals DNS beheer. Dat wilt u ten alle tijden voorkomen. Wanneer e-mail niet bereikbaar is, is dat erg vervelend.

Webova neemt uw domeinnaam in beheer, zonder dit te koppelen aan een account. Wij beheren uw domein veilig en voeren alleen gegevens door als dit wordt gevraagd. Zo houden wij samen uw domein veilig en komt het niet in handen van mensen die hier niets in hebben te zoeken. 

Lees meer en bekijk een voorbeeld situatie >>