Dentalliance eindejaars puntenactie

Vergeet u uw Dentalliance punten niet te gebruiken?
Heeft u nog geen wachtkamer tv oplossing of bent u ontevreden over de oplossing die u nu heeft? Wacht dan niet langer en lever nu uw gespaarde Dentalliance punten in in ruil voor een Controlscreen. Omdat u met punten betaalt kost het u dus niks!

Dentalliance is speciaal ontwikkeld voor de loyale klanten van Henry Schein. Uw commitment  wordt op deze manier extra beloond. Als deelnemer van Dentalliance spaart u automatisch voor punten. Niks nieuws, máár van 18 nov t/m 2 dec kunt u uw gespaarde punten éxtra voordelig inleveren in ruil voor onze wachtkamer tv oplossing; Controlscreen.

De missie van Webova is om uw praktijk te ondersteunen en te ontzorgen zodat u zich kunt richten op de beste kwaliteit patiëntenzorg. Controlscreen ondersteund hierin. In de wachtkamer wordt vrijwel ieders aandacht getrokken door het televisiescherm. Een uitgelezen kans om te communiceren met uw patiënten. Bijvoorbeeld over Corona updates, behandelmethodes, nieuwe ontwikkelingen in uw vak, video’s of informatieve zaken als nieuws- en weerberichten. Verras de wachtenden regelmatig met nieuwe teksten en beelden in uw eigen huisstijl óf maak gebruik van onze exclusieve informatie en animaties. Dat doet u eenvoudig zelf via ons beheersysteem. Controlscreen is zeer gebruiksvriendelijk, u heeft er geen technische kennis voor nodig!