3 Tandartspraktijken naar Finale

Tandartspraktijk van het jaar. Een titel waar een praktijk erg trots op mag zijn! Want deze titel krijg je niet maar zo!

Om deze titel te winnen moet je een duidelijke visie en ambitie hebben. De praktijk moet laten zien wat ze willen bereiken en ze moeten vooruitstrevend zijn.

Webova is ontzettend trots dat alle drie de finalisten klant zijn bij ons. En wij een bijdrage hebben mogen leveren aan hun succes.
De strijd om de ere titel gaat tussen CBT Midden-Brabant, A.R.T. Tandartsen en Mondzorgcentrum Wiranto en Go Almelo. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de Dental Expo 2022

Vanwege het coronavirus werd de tandartsbeurs Dental Expo 2020 uitgesteld. Aankomend jaar staat hij weer op de planning op 17,18 en 19 maart 2022. 

Wat willen wij als Webova bereiken?

Webova streeft ernaar het beste uit uw praktijk naar boven te brengen. Dit doen wij door samen met ons enthousiaste en ambitieuze team van professionals, ons sterk te maken om uw klant communicatie een boost te geven. 

We werken met nuchtere mentaliteit aan creatieve kwaliteit. Zo verrassen we u met treffende communicatie die past bij uw organisatie. Daarmee gaat u uw klant zeker verrassen!

Let’s meet!

Wilt u meer informatie over wat Webova voor uw praktijk kan betekenen? Let’s meet!