Ons kantoor is gesloten van woensdag 14 juli 2021 t/m vrijdag 6 augustus 2021

Zorg voor duidelijke communicatie met uw patiënten en klanten

KNMT ledenvoordeel

Bent u lid van de KNMT? Dan profiteert u van het ledenvoordeel op de onderstaande producten en/of diensten bij Webova Nederland. 

Controlscreen Nederland | Webova Nederland

Uw eigen wachtkamersysteem
In de wachtkamer wordt vrijwel ieders aandacht getrokken door het televisiescherm. Een uitgelezen kans om te communiceren met uw patiënten, cliënten of klanten. Bijvoorbeeld over behandelmethodes, coronavirus maatregelen, nieuwe ontwikkelingen in uw vak, video’s of informatieve zaken als nieuws- en weerberichten. Verras de wachtenden regelmatig met nieuwe teksten en beelden. Dat doet u eenvoudig zelf via ons softwaresysteem. Dat werkt gebruiksvriendelijk en u heeft er géén technische kennis voor nodig.

Controlsite Nederland | Webova Nederland

Website met uw eigen huisstijl
Uw website vertelt wie u bent en vooral wat u kunt betekenen. Daarom ontwikkelingen wij de website volledig in uw eigen huisstijl en wensen. Daarnaast wilt u uw website op elk moment zelf kunnen aanpassen. Met Controlsite is dat een fluitje van een cent. U bent niet afhankelijk van derden en hoeft géén codes te programmeren. 

Ook de technologische ontwikkelingen staan niet stil. Daarom zorgen wij maandelijks voor automatische updates van de ‘achterkant’, oftewel het fundament van de website. Zo bent u altijd up-to-date!

Portfolio | Webova Nederland

Zichtbaar en hoger in google?

Meer bezoekers naar je website krijgen en hoger in Google komen? Ons team staat voor je klaar om de online vindbaarheid te verbeteren.