KNMT ledenvoordeel

Bent u lid van de KNMT? Dan profiteert u van het ledenvoordeel op de onderstaande producten en/of diensten bij Webova Nederland.

Controlscreen-Nederland_Logo

Uw eigen wachtkamersysteem!

In de wachtkamer wordt vrijwel ieders aandacht getrokken door het televisiescherm. Een uitgelezen kans om te communiceren met uw patiënten, cliënten of klanten. Bijvoorbeeld over behandelmethodes, coronavirus maatregelen, nieuwe ontwikkelingen in uw vak, video’s of informatieve zaken als nieuws- en weerberichten.

Verras de wachtenden regelmatig met nieuwe teksten en beelden. Dat doet u eenvoudig zelf via ons softwaresysteem. Dat werkt gebruiksvriendelijk en u heeft er géén technische kennis voor nodig.

Controlsite-Nederland_Logo

Website in eigen huisstijl

Uw website vertelt wie u bent en vooral wat u kunt betekenen. Daarom ontwikkelingen wij de website volledig in uw eigen huisstijl en wensen. Daarnaast wilt u uw website op elk moment zelf kunnen aanpassen. Met Controlsite is dat een fluitje van een cent. U bent niet afhankelijk van derden en hoeft géén codes te programmeren.

Ook de technologische ontwikkelingen staan niet stil. Daarom zorgen wij maandelijks voor automatische updates van de ‘achterkant’, oftewel het fundament van de website. Zo bent u altijd up-to-date!

Meer informatie over knmt voordeel?